Разпродажба!

Двуфазен двупосочен електромер Huawei Smart Meter DTSU666-H 250A

лв.280.00

Цените са без ДДС

 

Направи запитване

  Описание

  Двуфазен двупосочен електромер Huawei Smart Meter DTSU666-H 250A, за слънчев инверторен мониторинг на енергията

  Продуктът е трифазен двупосочен измервателен уред, използван за интелигентно управление на енергията, който позволява бързи и точни динамични контроли на мощността.

  Този измервателен уред позволява управление на енергията чрез ефективни решения за съхранение и множество възможности за подобрение могат да бъдат идентифицирани във фотоволтаичната система.

  Той регистрира крива на натоварване на връзката до 250 A и благодарение на точни измервания и бърза комуникация през интерфейса Modbus RTU се получава ефективен преглед на консумацията на енергия.

   

  Предимства на продукта:

  • Точност – Клас на точност на измерване 1;
  • Просто и лесно – LCD дисплей, лесен за настройка и проверка;
  • Енергийна ефективност – ​​Обща консумация на енергия ≤ 1 W.

  Марка Huawei

  Huawei предлага водещи интелигентни фотоволтаични решения, използвайки над 30 години опит в цифровите информационни технологии.
  Чрез интегрирането на изкуствения интелект и облака, Huaweiосвен това включва много най-нови ИКТ технологии с PV за оптимално генериране на електроенергия, като по този начин прави слънчевата електроцентрала високоефективна, безопасна и надеждна с интелигентни O&M и възможности за поддръжка на мрежата и изгражда основата за слънчевата енергия да се превърне в основен източник на енергия. За потребителите на слънчева енергия Huawei пусна усъвършенствано решение за C&I и битови клиенти, базирано на концепцията за „Оптимални разходи за електроенергия и активна безопасност“. Чрез подобряване на използването на слънчева енергия, Huawei помогна за захранването на милиони жители и стотици индустрии в световен мащаб.

  Технически спецификации

  – Тегло: 1,5 kg
  – Размери: 10,0 × 6,55 × 7,2 cm
  – Съвместимост с марка: Huawei
  – Свързване: –
  – Работна температура: -25℃ / +60℃
  – Степен на защита: –

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за „Двуфазен двупосочен електромер Huawei Smart Meter DTSU666-H 250A“